Përmirëso Qytetin!

Bëhu pjesë e zgjidhjes dhe përmirëso
cilësine e jetës në lagjen dhe komunitetin tënd.

Dërgo ankesën tënde! Me mijëra njerëz në qytetin tënd tashmë e përdorin.

Si funksionon?


Zgjidhni kategorinë
të cilës i përket
problematika

Përshkruani
sa më qartë
problemin

Lokalizoni
vendndodhjen
e problemit
në hartë

Dërgoni

ankesën


 • 72

  Ankesa të Dërguara

 • 0

  Raste në Ndjekje

 • 11

  Çështje të Zgjidhura

3 raportimet e fundit!

 • Plehra
  Jam nje banues ne lagjen Adem Gjeli, dhe plehrat e
  07 Mars 2017
 • Ska hapesira p&Atild
  Ske cfare Ben për fundjave
  03 Mars 2017